|
نتایج یک مطالعه مروری با عنوان " اثرات سرکه سیب بر عوامل خطر کاردیومتابولیک: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز کارآزماییهای بالینی" در سال 2023 نشان داد که مصرف سرکه سیب اثر مطلوبی در کاهش برخی عوامل خطر سندرم کاردیومتابولیک از جمله قند خون ناشتا (FBG)، HbA1c و کلسترول تام (TC) دارد. سندرم کاردیومتابولیک (CMS) مجموعه ای از ناهنجاری های متابولیک است که به عنوان عوامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی به شمار می روند. سرکه سیب (ACV) در مطالعات متعددی به عنوان یک عامل طبیعی برای بهبود عوامل خطر CMS استفاده شده است. بر اساس جستجوی منابع، 25 کارآزمایی بالینی شامل 1320 بزرگسال در این مطالعه وارد شدند. نتایج نشان داد که مصرف ACV به طور قابل توجهی سطوح FBG، HbA1c و TC را بهبود بخشید. نتایج پژوهش مذکور در مجله معتبر Current Medicinal Chemistry با آدرس (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37608660/) به چاپ رسیده است. |


